fbpx

Με Χρυσοπούλου, Τζίλια, Ξένου, Ξένο και Τσιακμάκη η αρχή στο Karate 1 Premier League

Τζίλια

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Karate 1 Premier League, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο Κάιρο, με τη συμμετοχή 10 εκ των κορυφαίων Καρατέκα της χώρας μας.

Πρώτη αύριο στη μάχη διεκδίκησης κάποιας διάκρισης μπαίνει η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου στην κατηγορία των -61 κιλών. Λίγο μετά ο “defending world champion” Διονύσης Ξένος θα αγωνιστεί για τα -60 κιλά, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν η Στελίνα Τζίλια στα -50 κιλά και οι Αθηνά Τσιακμάκη, Τζωρτζίνα Ξένου στα katas. Η ελληνική παρουσία κλείνει σήμερα με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μαστρογιάννη στα -84 κιλά.

Το Σάββατο η μέρα έχει τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Πέππα στα -68 κιλά, του Γιώργου Μπαλιώτη στα -67, της Μαρίας Στόλη στα -55 κιλά και κλείνει η ημέρα με τον Αθανάσιο Νικόπουλο στα +84 κιλά.

Εκτός τατάμι δίνει και ο Στέφανος Ξένος τη δική του “μάχη” σήμερα, ο οποίος στο πέρασμα του στην προπονητική δίνει τις εξετάσεις του για την πιστοποίηση (Certified Kumite Coach), κάτι που θα του επιτρέψει να βοηθήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, στο πλευρό του Ομοσπονδιακού, Σπύρου Μαργαριτόπουλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε