fbpx

28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη

28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη

Οι σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής των αθλητών τους για το 28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε Παίδων και Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, έως την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 22:00 στην ηλεκτρονική φόρμα της ΕΛ.Ο.Κ.: https://elok.gr/simmetoxi-balkan-children

Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την μετάβαση, την διαμονή – διατροφή και την κάλυψη οιασδήποτε δαπάνης της αποστολής των αθλητών, συνοδών και προπονητών τους.

Η ΕΛ.Ο.Κ. στα πλαίσια της αρωγής προς τα σωματεία – μέλη της, αναλαμβάνει να εκδώσει τα διεθνή δελτία των αθλητών, τις εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε καθώς και την καταβολή του σχετικού παράβολου συμμετοχής στην Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε για λογαριασμό των σωματείων.

Η διαδικασία προϋποθέτει ως βασικό κριτήριο επιλογής τη βούληση του αθλητή να συμμετέχει στην αντιπροσωπευτική ομάδα, η οποία βάση της προκήρυξης των αγώνων, δεν μπορεί να υπερβαίνει για κάθε χώρα τις 6 συμμετοχές ανά αγωνιστική κατηγορία. Η επιλογή θα γίνει σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση (προκαταρκτικό στάδιο) περιλαμβάνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στη διοργάνωση.

Σε αυτό το στάδιο μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛ.Ο.Κ. οι σύλλογοι θα δηλώσουν τους αθλητές τους που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση ανά κατηγορία, καθώς και τις αγωνιστικές τους διακρίσεις σε πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις, που θα αποτελέσουν τα κριτήρια αξιολόγησης κατά την δεύτερη φάση της διαδικασίας επιλογής.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει έως την Τετάρτη 8 Μαΐου και είναι δεσμευτική για το σωματείο και τους αθλητές. Τις επόμενες ημέρες η ΕΛ.Ο.Κ., αφού επεξεργαστεί τις δηλώσεις και επαληθεύσει τις διακρίσεις, θα αναρτήσει πίνακα των ανά κατηγορία δηλωθέντων αθλητών. Οι αγωνιστικές κατηγορίες, στις οποίες ο αριθμός των δηλωθέντων αθλητών δεν υπερβαίνει το όριο των έξι (6) συμμετοχών, θεωρούνται ως οριστικές, αφού ο δηλωθείς αριθμός δεν θέτει θέμα αξιολόγησης, προκειμένου έγκαιρα τα σωματεία τους να ξεκινήσουν τη διαδικασία της μετάβασης-διαμονής των αθλητών τους.

Στις κατηγορίες εκείνες που έχουν δηλωθεί περισσότεροι των έξι αθλητών, θα γίνει, κατά την δεύτερη φάση της διαδικασίας, αξιολόγηση των δηλωθέντων αθλητών από την Τεχνική Επιτροπή, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψη οι αγωνιστικές διακρίσεις των υποψηφίων καθώς και η άποψη των προπονητών. Η τελική λίστα των συμμετεχόντων αθλητών για αυτές τις αγωνιστικές κατηγορίες θα ανακοινωθεί άμεσα από την γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ., προκειμένου έγκαιρα τα σωματεία τους, να ξεκινήσουν την διαδικασία της μετάβασης-διαμονής των αθλητών τους.

Η οριστική λίστα των αθλητών, που θα συμμετέχουν στην αντιπροσωπευτική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε