fbpx

ΕΛΟΚ: Το πρόγραμμα “Καράτε Για Όλους” αναπόσπαστο κομμάτι της Ομοσπονδίας

ΕΛΟΚ: Το πρόγραμμα “Καράτε Για Όλους” αναπόσπαστο κομμάτι της Ομοσπονδίας

Το πρόγραμμα Καράτε Για Όλους έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ). Το άθλημα που απασχολεί χιλιάδες παιδιά και οφείλει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, ανάγοντας το Καράτε σε κοινωνικό αγαθό. Οι διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία κάτι που αποδεικνύεται και από τις ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνει η ΕΛΟΚ από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ξεχωρίσαμε μία από αυτές και την δημοσιοποιούμε έχοντας εξασφαλίσει την άδεια του αποστολέα.

«Προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε,

Με το παρόν, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την διοργάνωση “καράτε για όλους” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε που έλαβε χώρα στις 31 Μαρτίου 2024 στην Χαλκίδα. 

Δώσατε την ευκαιρία στα παιδιά μας να δείξουν τις ικανότητες τους με προσαρμοσμένο πλαίσιο, σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία συμπερίληψης που αποδεικνύει ότι οι αρχές που διέπουν την φιλοσοφία του καράτε γίνονται πράξη. Το κορίτσι μας, που μετά από μια συμμετοχή σε αγώνες, δεν ήθελε να συμμετάσχει ποτέ ξανά και είχε αποφασίσει ότι δεν της ταιριάζει, έφυγε από την Χαλκίδα χαρούμενη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλαμε με την παρούσα επιστολή να γνωρίζετε την σημασία και την αξία της συμπερίληψης για τα παιδιά και τις οικογένειες τους. 

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, τους διαιτητές και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την προσπάθεια που κατέβαλαν και θέλουμε να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν. 

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή μας, κ.Βασίλη Τριαντάφυλλο, ο οποίος έχει δείξει αγάπη και ζήλο για να συμπεριλάβει ειδικά παιδιά στο καράτε. Ο προσωπικός αγώνας, η υπομονή και ενσυναίσθηση που έχει δείξει σε εμάς και στα παιδιά μας είναι αξιέπαινα και το εκτιμούμε ιδιαιτέρως. 

Με εκτίμηση, 

οι γονείς της Ελένης Τριμπόνια

Γ.Τριμπόνιας-Μ.Μανωλά

ΥΓ: Στα πλαίσια της υποστήριξης που θέλουμε να δείξουμε, προσφέρουμε αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης για νέους και νέες (άνω των 16 ετών) με κινητικές αναπηρίες και λειτουργικά ελλείμματα που συμμετέχουν στις προπονήσεις και στις διοργανώσεις “καράτε για όλους”. (εγκεφαλική παράλυση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, νευροεκφυλιστικά νοσήματα, μυοσκελετικά προβλήματα).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε