fbpx

Αγώνας Pro Wrestling στην κάρτα του Hall of Champions 9

Αγώνας Pro Wrestling στην κάρτα του Hall of Champions 9

Επιστρέφει στην Ελλάδα για μία σπάνια εμφάνιση ο Michelangelo στο Hall of Champions 9. Ο «Human Rainbow» τον τελευταίο χρόνο έχει επιλέξει να αγωνίζεται αποκλειστικά σε Ευρωπαϊκά Promotions και αυτή την Κυριακή όλοι οι fans του θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά.

Αντίπαλός του θα είναι ο Markellos Komninos, ένας από τους πιο ανερχόμενους Performers αυτή την στιγμή στην Ελλάδα με εμπειρία σε Promotions των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Ο «Golden Boy” θέλει να αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει και θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ του Ελληνικού Pro Wrestling.

Το 2024 έχει μπει πολύ δυναμικά για τον Μιχαήλ Άγγελο αφού πριν από ένα μήνα έκανε το ντεμπούτο του στο Prime Time Wrestling για τα τηλεοπτικά του γυρίσματα στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας και πρόσφατα βρέθηκε στο TheEWEUk και το SOS Wrestling στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις φανταχτερές του κινήσεις και την ιδιαίτερη persona του.

Δύναμη εναντίον ταχύτητας λοιπόν αυτή την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «ΠΛΑΤΩΝ» στην Νίκαια, με το Hall Of Champions να καθιερώνει το Pro Wrestling στην κάρτα του.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη Επαγγελματική WWE