fbpx

WrestleMania Backlash αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

WrestleMania Backlash αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Το ANT1+ φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το WrestleMania Backlash, ένα από τα μεγαλύτερα Live Events του WWE, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, στις 20:00.

Το κορυφαίο σόου WrestleMania Backlash, ταξιδεύει για πρώτη φορά εκτός Βόρειας Αμερικής και φιλοξενείται στη Γαλλία. Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+, θα απολαύσουν μέσα από το κανάλι Combat Sports της πλατφόρμας, τους κορυφαίους άντρες και γυναίκες μαχητές, στο ρινγκ LDLC Arena στη Λυών της Γαλλίας μέχρι τελικής πτώσης. Οι λάτρεις των μαχητικών σπορ, θα παρακολουθήσουν ζωντανά, μεγάλους αθλητές όπως οι Cody Rhodes, Seth Rollins, Rhea Ripley, Randy Orton, Bianca Belair, Rey Mysterio, κ.α.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Η μεγάλη αθλητική ενότητα των Combat Sports του ANT1+, είναι ο μοναδικός προορισμός για τους  λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα γεμάτο δράση, με δύο θεματικά κανάλια και δεκάδες live events κάθε μήνα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη Επαγγελματική WWE