fbpx

Βαγγέλης Κούτρας: “Η εξέλιξη της ελληνικής διαιτησίας είναι πάρα πολύ καλή”

Βαγγέλης Κούτρας: “Η εξέλιξη της ελληνικής διαιτησίας είναι πάρα πολύ καλή”

Με το πέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Grappling βετεράνων και u15 ο υπεύθυνος μη Ολυμπιακών αθλημάτων στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης Βαγγέλης Κούτρας σχολίασε την εξέλιξη της ελληνικής διαιτησίας καθώς και τον επόμενο στόχο που είναι τα World Combat Games.

Τελείωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling βετερανων & u15. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης φυσικά σε μια εκδήλωση που φέρνει στην χώρα μας 800 αθλητές συνολικά.
Η εξέλιξη της ελληνικής διαιτησίας είναι πάρα πολύ καλή μιας και πλέον στους διεθνείς πίνακες μαζί μου ανήκουν και οι Ιωάννης Μπάχας και Χριστόδουλος Παρασχάκης. Παράλληλα πλέον έχουμε και την εμπειρία μαζί τις γνώσεις για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις εθνικές μας διοργανώσεις.
Επόμενη στάση τα World Combat Games στα οποία η United World Wrestling έχει εντάξει το Παγκράτιο ως άθλημα συμμετοχής και 7 Έλληνες αθλητές 2 προπονητές και εγώ ως διαιτητής θα εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο υψηλότερο θεσμικά επίπεδο αγώνων μαχητικών αθλημάτων.
Παράλληλα συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας στο Lamía Fight Lab δυναμικά
.”

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Grappling