fbpx

Βαγγέλης Χατζής: Τίτλοι τέλους στην επαγγελματική πυγμαχία – Δηλώσεις του αθλητή

Βαγγέλης Χατζής: Τίτλοι τέλους στην επαγγελματική πυγμαχία – Δηλώσεις του αθλητή

Τίτλοι τέλους στην επαγγελματική πυγμαχία για τον Βαγγέλη Χατζή.

Με μία ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο μοναδικός μονόχειρας επαγγελματίας πυγμάχος στον κόσμο ενημέρωσε το κοινό ότι ο αγώνας του στο Scorpion Boxing Prive την ερχόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Παναγιώτη Ποδαρά θα είναι ο τελευταίος στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιμετωπίζοντας στα ίσια τον οποιονδήποτε αντίπαλο βρισκόταν στο δρόμο του.

Εμείς μιλήσαμε με τον Cobra και του ζητήσαμε να μας μεταφέρει τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του αλλά και τους στόχους του για το μέλλον.

Νιώθω ως αγωνιστής και μαχητής περήφανος για όσα κατάφερα κόντρα σε όλους και όλα. Κόντρα στην αναπηρία μου, κόντρα στη φύση του αθλήματος που διάλεξα και κόντρα σε όλα τα δεν μπορώ όπου για εμένα υπήρχαν μόνο σαν ψιλά γράμματα. Γιατί η ζωή μετριέται σε πράξεις και όχι σε λόγια” μας δήλωσε.

Η ψυχή, το πείσμα αλλά και η εργατικότητά του είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχημένης πορείας του σαν αθλητής ενώ δεν έκανε ποτέ πίσω σε όποια πρόκληση του παρουσιάστηκε.

Από αυτό το ταξίδι έχω να θυμάμαι αμέτρητες μάχες πρώτα με τον εαυτό μου και μετά μέσα και έξω από το ρινγκ οι οποίες με έκαναν πιο δυνατό και ολοκληρωμένο άνθρωπο. Επίσης είμαι ευγνώμων για τις άπειρες στιγμές και τους ανθρώπους που γνώρισα και με ενέπνευσαν ολοκληρώνοντας την πυγμή και το πείσμα μου στον να μην παραδίνομαι ποτέ στη ζωή μου, να μάθω τι σημαίνει ελευθερία άρα δύναμη και να μπορώ να ζω όπως εγώ επιλέγω” συμπλήρωσε.

Η δύναμη ψυχής που κουβαλάει ο Βαγγέλης θα λείψει από τα ελληνικά ρινγκ αλλά το παράδειγμα του θα πρέπει να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά διδάσκοντας πως κανένα εμπόδιο δε μπορεί να σε σταματήσει όταν κάτι το αγαπάς με πάθος.

Θα ήθελα να πω στις νέες γενιές πως ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά αξίζει τον κόπο γιατί ότι έρχεται εύκολα δεν μένει αλλά ότι θέλει προσπάθεια μένει για πάντα και δυναμώνει την αυτοεκτίμηση που καλλιεργείς με τον εαυτό σου κάθε φορά που καταφέρνεις κάτι. Επίσης ήθελα να πω να μην τα παρατάνε ποτέ και αφού εγώ τα κατάφερα με ενάμιση χέρι, αυτοί με δύο θα πρέπει να διαπρέπουν και να μάχονται ως το τέλος“.

Ο Cobra θα συνεχίσει από τη θέση του προπονητή στη νέα του σχολή, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και το μεγαλείο ψυχής του στις νέες γενιές.

Οι στόχοι μου από εδώ και πέρα είναι να αφοσιωθώ στην προπονητική και τη σχολή μου COBRA School of Boxing, φτιάχνοντας νέους πρωταθλητές με τις αρχές και τις αξίες που εγώ εκπροσωπώ“.

Owen Comrie – Βαγγέλης Χατζής

Εμείς αναμένουμε την τελευταία παράσταση του Βαγγέλη και θα είμαστε εκεί να τον χειροκροτήσουμε για όσα προσέφερε στην ελληνική πυγμαχία και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Βαγγέλης Χατζής – Παναγιώτης Ποδαράς

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική