fbpx

Φεζουλάι – Νικολάΐδης στο πρώτο event του Scorpion Boxing Prive για τη νέα σεζόν

Φεζουλάι - Νικολάΐδης στο πρώτο event του Scorpion Boxing Prive για τη νέα σεζόν

Μια μεγάλη ανακοίνωση έκανε πριν από λίγη ώρα ο διοργανωτής του Scorpion Boxing Prive, Γιώργος Σαριδάκης.

Το πρώτο σκέλος της ανακοίνωσης αφορούσε το επόμενο Scorpion Boxing Prive, το οποίο θα είναι και το πρώτο event της νέας σεζόν. Αυτό θα πραγματοποιηθεί τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη 2024.

Μάλιστα απευθυνόμενος στο κοινό, ζήτησε να γράψουν στα σχόλια πιο παιχνίδι θα ήθελαν να δουν, με μια σημαντική σημείωση που είναι και η βόμβα της ανακοίνωσης: «Το ματς Φεζουλάι – Νικολαίδης έχει ήδη κλειστεί».

Δύο από τους καλύτερους και πιο ώριμους πυγμάχους της χώρας μας, θα κοντραριστούν σε ένα ματς που το ελληνικό κοινό ζητάει εδώ και χρόνια. Ο Γιάννης Φεζουλάι και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δύο από τους superstars της κατηγορίας τους και του εγχώριου μαχητικού αθλητισμού, θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε μία αναμέτρηση που θα αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο της εγχώριας επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο «Brutal» και ο «Bad Boy» έχουν αποδείξει και με το παραπάνω την αγωνιστική αξία τους και το αθλητικό τους ήθος μέσα στα χρόνια και αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που το ελληνικό κοινό ζητά διακαώς τον αγώνα αυτό.

Ο Γιώργος Σαριδάκης το κάνει πραγματικότητα στο πρώτο event του Scorpion για τη σεζόν 2024 – 2025 ανάβοντας από τώρα μεγάλη “φωτιά”.

Περισσότερα για τον αγώνα των δύο αθλητών αλλά και για το event θα ανακοινώνονται καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής του.

Μείνετε συντονισμένοι.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική