fbpx

Χερν: “Θα ήταν συναρπαστικός ένας αγώνας Ενγκανού-Τζόσουα”

Χερν: “Θα ήταν συναρπαστικός ένας αγώνας Ενγκανού-Τζόσουα”

Σε διαδικασία… διπλωματικών επαφών για τη διεξαγωγή ενός αγώνα Ενγκανού-Τζόσουνα βρίσκεται ήδη ο Έντι Χερν.

Ο promoter της Matchroom αποκάλυψε πως αμέσως μετά τον αγώνα του Φρανσίς Ενγκανού με τον Τάισον Φιούρι προσέγγισε τον Γαλλοκαμερουνέζο με πρόθεση να τον βάλει στο ίδιο ρινγκ με τον Άντονι Τζόσουα.

Η απρόσμενα εντυπωσιακή εμφάνιση του Ενγκανού αύξησε κατακόρυφα της πυγμαχικές του μετοχές, αν και προέρχεται από τον κόσμο του UFC. Για τον Τζόσουα ένας τέτοιος αγώνας ίσως να μην είναι στην επιθυμητική κατεύθυνση για τη διεκδίκηση παγκόσμιων ζωνών, ωστόσο εμπορικά μπορεί να αποδειχθεί… θρίαμβος.

“Ήρθα σε επαφή με τον Ενγκανού μετά τον αγώνα με τον Φιούρι και του επικοινώνησα πως, εάν τον ενδιαφέρει ένας τέτοιος αγώνας θα πρέπει να το συζητήσουμε, διότι σχεδιάζουμε το πρόγραμμα του Τζόσουα για τους επόμενους έξι με δώδεκα μήνες.

Εάν αυτό θα περιλαμβάνει και τον Ενγκανού θα είναι σίγουρα συναρπαστικό. Εάν όχι, δεν πειράζει. Θα συνεχίσουμε με όσα ήδη κάνουμε. Όμως αυτός θεωρώ πως είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που θα μπορούσε να βρει ο Ενγκανού και είμαι βέβαιος πως θα προσφέρει πολύ κουβέντα. Θα δούμε πώς θα κυλήσουν οι συνομιλίες.

Νωρίτερα, πίστευα πως ο Τζόσουα δεν θα κέρδιζε τίποτα με έναν αγώνα κόντρα στον Ενγκανού. Τώρα ο Ενγκανού ίσως και να μπορεί να νικήσει κάθε πυγμάχο βαρέων βαρών σε όλο τον κόσμο.

Ξαφνικά έγινε πολύ πιο συναρπαστική επιλογή. Για εμένα, εάν μας δοθεί η δυνατότητα, θα πω στον Τζόσουα πως αυτός είναι ένας αγώνας που θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά να δεχτεί”, ανέφερε ο Χερν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική