fbpx

ΕΠΙΣΗΜΟ: Lomachenko και Καμπόσος την Κυριακή 12 Μαΐου στο RAC Arena στο Περθ της Αυστραλίας

ΕΠΙΣΗΜΟ: Lomachenko και Καμπόσος την Κυριακή 12 Μαΐου στο RAC Arena στο Περθ της Αυστραλίας

Με κάθε επισημότητα πλέον μπορούμε να πούμε ότι Lomachenko και Καμπόσος θα συγκρουστούν για τον κενό παγκόσμιο τίτλο ελαφρών βαρών της IBF την Κυριακή, 12 Μαΐου, στο RAC Arena στο Περθ της Αυστραλίας, στη διοργάνωση Warriors of the Ring.

Ο Ελληνοαυστραλός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Τζωρτζ Καμπόσος βρίσκεται σε αποστολή για μια νέα ζώνη. Στο δρόμο του στέκεται ο Ουκρανός θρύλος της πυγμαχίας, Vasiliy Lomachenko, ένας παγκόσμιος πρωταθλητής τριών κατηγοριών που σκοπεύει να γράψει ένα ακόμη θριαμβευτικό κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Ο Τζωρτζ Καμπόσος είναι ένας από τους καλύτερους Lightweight στον κόσμο. O Lomachenko είναι ένας θρύλος. Ο Τζωρτζ Καμπόσος δεν ήταν ποτέ πιο πεινασμένος και έχει την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή. Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας και ένα τεράστιο γεγονός στο Περθ», δήλωσε ο Lou DiBella, Πρόεδρος της DiBella Entertainment που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του event μαζί με τις Top Rank, Ferocious Promotions και TEG Sport & Duco events.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά για έναν παγκόσμιο τίτλο. Ο Τζωρτζ Καμπόσος είναι καλός μαχητής και ξέρω ότι πρέπει να προετοιμαστώ καλά για να πάρω τη νίκη», είπε ο Lomachenko. «Οι αγώνες στην Αυστραλία θα είναι μια νέα εμπειρία και ανυπομονώ να δώσω στον κόσμο του Περθ μια μεγάλη μάχη».

«Έχω ένα εξαιρετικό κίνητρο και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον θρυλικό Vasiliy Lomachenko. Για άλλη μια φορά, θα φέρω μια αναμέτρηση παγκοσμίου τίτλου στις ακτές της Αυστραλίας. Αυτή θα είναι μια μάχη μεταξύ δύο σύγχρονων πολεμιστών», είπε ο Καμπόσος. «Αυτός είναι ένας αγώνας που πάντα ήθελα και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Αυτός ο αγώνας σημαίνει τα πάντα για μένα. Έχει να κάνει με την παγίωση της αθάνατης πυγμαχικής κληρονομιάς που θέλω να αφήσω πίσω μου. Θα είμαι έτοιμος και η νίκη είναι το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Ευχαριστούμε την πόλη του Περθ και την Κυβέρνηση της Δυτικής Αυστραλίας για την υποστήριξη αυτού του ιστορικού γεγονότος», συμπήρωσε.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική