fbpx

Σάκης Ζάμπελος: Ήττα με TKO στο ντεμπούτο του στο Bare Knuckle FC (vid)

Σάκης Ζάμπελος: Ήττα με TKO στο ντεμπούτο του στο Bare Knuckle FC (vid)

Την περασμένη Παρασκευή 22 Μαρτίου ο Σάκης Ζάμπελος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Bare Knuckle FC. Ένα ιστορικό ντεμπούτο καθώς καταγράφηκε ως ο πρώτος Έλληνας άνδρας που αγωνίστηκε στο δημοφιλές promotion και ο δεύτερος μετά τη Φανή Πελούμπη.

Τα πράγματα δε πήγαν όπως θα ήθελε ο Έλληνας αθλητής μιας και πολύ νωρίς δέχτηκε το πρώτο νοκ ντάουν. Αυτό ήταν και το σημείο όπου ο Ζάμπελος αποσυντονίστηκε και δε μπόρεσε να επανέλθει.

Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη καθώς ακολούθησαν άλλα δύο νοκ ντάουν, με το τελευταίο να είναι και το καθοριστικό που σήμανε και τη λήξη του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ζάμπελος αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή του και μόνο να βγάλει τα γάντια και να αγωνιστεί με γυμνά χέρια σε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από το MMA που μας έχει συνηθίσει. Μάλιστα αυτό πραγματοποιήθηκε στην σκληροπυρηνική διοργάνωση του Bare Knuckle FC, την κορυφαία διοργάνωση στο είδος της (πυγμαχία με γυμνά χέρια).

Μαζί του σε αυτή τη δύσκολη αποστολή ήταν ο προπονητής Δημήτρης Μπουρουτζούδης με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αυτόν αγώνα στο Titanes Fight club στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Για την ιστορία ο Ζάμπελος αγωνίστηκε στο BKFC 58 που διεξήχθη στην Arena Sofia, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική