fbpx

Ψυχωμένος Ψυχογιός στους 8 του Ευρωπαϊκού – video

Ψυχωμένος Ψυχογιός στους 8 του Ευρωπαϊκού – video

Μεγάλη νίκη συνοδευόμενη με μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγο ο Διονύσης Ψυχογιός, μια νίκη που τον έστειλε στους 8 των 86 κιλών. 

Ο Αζέρος Guliev Eldar δεν στάθηκε αρκετός για να σταματήσει τον Έλληνα αθλητή. Αν και ο πρώτος γύρος χάθηκε, κάπου στα μισά του δεύτερου ο Ψυχογιός άρχισε να «πατσίζει» το ματς. Με το σήμα κατατεθέν του, αυτό το κλειστό, ελαφρά από πάνω, δεξί κροσέ του πήγε τον αγώνα στα ίσια. Κι όλα ήταν αμφίρροπα μέχρι να αρχίσει ο τρίτος γύρος. Εκεί η υπεροχή του Ψυχογιού ήταν καθολική. Από ένα αριστερό στο συκώτι ο Αζέρος μετρήθηκε μια φορά. Στο δεύτερο μέτρημα, που ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήρθε και η διακοπή. Το πόσο χαλαρός ήταν ο Διονύσης Ψυχογιός φάνηκε και από το γεγονός ότι τη στιγμή που ο διαιτητής μετρούσε ο Διονύσης έστελνε φιλάκια στην κάμερα.

YouTube video

 

Ο Αλεξέϊ Λαγκαζασβίλι αγωνίστηκε με τον Javier Ibanez Diaz, Κουβανό, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη σημαία της Βουλγαρίας. Ο πολύπειρος, και με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, Diaz έβαλε δύσκολα στον Λαγκαζασβίλ, ο οποίος πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δυστυχώς μην μπορώντας να πάρει τη νίκη. 

Ο Αναστάσιος Κοροβέσης αντιμετώπισε τον πολύ επικίνδυνο Σέρβο Vakhid Abbasov, ο οποίος εξαπέλυε δεξιά κροσέ πάνω στα χτυπήματα του Κοροβέση. Ο νεαρός Έλληνας, αν και είχαν τεράστια διαφορά εμπειρίας, τον αντιμετώπισε στα ίσια και παρόλη την ήττα του έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες πυγμάχοι στο Πανευρωπαϊκό 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία