fbpx

Προκήρυξη σεμιναρίου ενημέρωσης-εξετάσεων νέων & εν ενεργεία διαιτητών από την ΕΛΟΤ

Προκήρυξη σεμιναρίου ενημέρωσης-εξετάσεων νέων & εν ενεργεία διαιτητών από την ΕΛΟΤ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) προκηρύσσει σεμινάριο Ενημέρωσης – εξετάσεις Νέων & εν ενεργεία Διαιτητών, σωματείων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (20 & 21 Ιανουαρίου) και της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (27 & 28 Ιανουαρίου).

Για τα σωματεία – μέλη της ΕΛΟΤ, που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με τον ακριβή χώρο να μην έχει ακόμα προσδιοριστεί, ενώ για τα σωματεία – μέλη της ΕΛΟΤ που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Θεσσαλονίκης 110 στο Ωραιόκαστρο.

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας W.T. και κινησιολογία ενώ θα υπάρξουν γραπτές εξετάσεις για τους νέους αλλά και για τους εν ενεργεία διαιτητές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές κάτοχοι από 1ο ΝΤΑΝ και πάνω, οι οποίοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους με την προϋπόθεση να μην είναι προπονητές ή αθλητές, όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος και να μην έχουν παραπεμφθεί στο δικαστήριο για κακούργημα ή έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα για τέλεση κακουργήματος, καθώς και όποιος έχει καταδικασθεί σε βαθμό πλημμελήματος με τελεσίδικη δικαστική απόφαση για ποινικά αδικήματα, Νόμος 2725/1999.

Οι υποψήφιοι διαιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και τελευταίου βαθμού ΝΤΑΝ. Επίσης η παρουσία όλων των Υποψήφιων Νέων και Εν Ενεργεία διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουν να διαιτητεύσουν κατά την αγωνιστική περίοδο έτους 2024.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ταε Κβον Ντό ITF