fbpx

Στο “Combat Sports” του ΑΝΤ1+ έρχεται το Grand Prix Taekwondo

Στο “Combat Sports” του ΑΝΤ1+ έρχεται το Grand Prix Taekwondo

Tο νέο κανάλι “Combat Sports” του ΑΝΤ1+ εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενό του! Η streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών του τα μεγαλύτερα events μαχητικών αθλημάτων. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το επόμενο “χτύπημα”! Δηλαδή η μετάδοση, με Ελληνικό σχολιασμό, του Ολυμπιακού Grand Prix του Μάντσεστερ με 4 Ελληνικές συμμετοχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά στην Ιστορία του θεσμού, η Ελλάδα θα έχει τετραπλή εκπροσώπηση σε τελικό Grand Prix. Με άλλα λόγια θα είμαστε παρόντες εκεί, όπου μετέχουν οι κορυφαίοι 16 αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών κατηγοριών.

Κατά συνέπεια, στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου (-80kg), Διονύσης Ραψομανίκης (-58kg), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68kg) και Φαίδρα Καλτέκη (-57kg). Όλοι μέλη της προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι Τεληκωστόγλου και Ραψομανίκης είχαν συμμετάσχει και στον περσινό τελικό των Γκραν Πρι. Επιπρόσθετα η Καλτέκη θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και όλες τις πληροφορίες για τον θεσμό του Grand Prix εδώ επιπλέον με την προκήρυξη, κριτήρια και τον χαιρετισμό του Προέδρου της World Taekwondo Chungwon Choue εδώ:

Πρέπει να τονιστεί ότι η χώρα μας μέσα στο 2023, πανηγύρισε τα παρθενικά της μετάλλια σε Γκραν Πρι με πρωταγωνιστές τους Τεληκωστόγλου (2ος στο Παρίσι) και Χαμαλίδη (3ος στην Ρώμη). Αναμφίβολα στο “Combat Sports” του ΑΝΤ1+ θα δούμε ζωντανά τα επόμενα!

Συμπληρωματικά το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των αγώνων σε ώρες Ελλάδος και με bold οι κατηγορίες που έχουμε Ελληνική εκπροσώπηση

02.12.2023 21:00 – 24:00 Ημιτελικοί + Τελικοί A-58kg, A-68kg, A-80kg, Γ-49kg, Γ-57kg
03.12.2023 17:00 – 19:00 Ημιτελικοί + Τελικοί Α+80kg, Γ+67kg, Γ-67kg

Κατά συνέπεια, αβίαστα συμπεραίνει κανείς, από το πρόγραμμα, ότι η πρώτη ημέρα προμηνύεται ιδιαίτερη καυτή για τα Ελληνικά χρώματα! Πάμε για το χρυσό!

*από αριστερά στην κεντρική φωτογραφία οι Τεληκωστόγλου, Ραψομανίκης, Καλτέκη, Χαμαλίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ταε Κβον Ντο