fbpx

Το next big thing της Ιταλίας ανακοίνωσε η Λίντς

Το next big thing της Ιταλίας ανακοίνωσε η Λίντς

Ο Γουίλφριντ Νιόντο, είναι το τελευταίο απόκτημα της Λιντς γι αυτή την μεταγραφική περίοδο

Η Λιντς Γιουνάιτεντ ήρθε και επίσημα σε συμφωνία με την Ζυρίχη για τον ταλαντούχο έφηβο Ιταλό διεθνή Γουίλφριντ Νιόντο.

Πρόκειται για μια μεταγραφή ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, με την ελβετική ομάδα να διατηρεί ένα ποσοστό από μελλοντικό ποσό μεταπώλησης. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας χορήγησε τελικά άδεια εργασίας στο Νιόντο και η μεταγραφή μπόρεσε και ολοκληρώθηκε έγκαιρα, μαζί με τη λήξη της Deadline Day.

Ο Νιόντο εντάχθηκε στην Ζυρίχη ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 από την ομάδα νέων της Ίντερ και στην Ελβετία έκανε το γνωστό το όνομα του , κερδίζοντας τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας Ανδρών. Μάλιστα, η εμπιστοσύνη του Μαντσίνι, στο πρόσωπο του νεαρού, του βγήκε σε καλό, καθώς ο 18χρονος σκόραρε και ένα γκολ εναντίον της Γερμανίας στο Nations League.

Ο Ιταλός διεθνής, συνδέθηκε τα τελευταία χρόνια με αρκετούς ιταλικούς συλλόγους, ειδικά το τελευταίο καλοκαίρι, αλλά η αρχική τιμή των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είχε θέσει η διοίκηση της Ζυρίχης τους απομάκρυνε. Εν τέλει η τιμή πώλησης μειώθηκε σημαντικά καθώς περνούσαν οι μήνες και η Λιντς βρήκε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο