fbpx

Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις στον ερυθρόλευκο πάγκο και ο Ιμπαγάσα

Ο ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ

Ο Ολυμπιακός από χτες (5/2) βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών κάτι που φαίνεται πως μπορεί να επηρεάσει άμεσα την τεχνική του ηγεσία.

Όπως ενημερωθήκατε το πρωί από το Apexsports ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την απόλυση του Πέδρο Άλβες είναι σε πολύ δύσκολη θέση και ανάλογα με την απόδοση της ομάδας στα επόμενα ματς θα καθοριστεί και το μέλλον του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ήδη στο Ισραήλ και στη Σερβία η πιάτσα βουίζει πως ο Μπαράκ Μπακχάρ είναι στα υπόψιν του νέου τεχνικού διευθυντή Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενώ υπέρ του Ισραηλινού τεχνικού είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ που από σήμερα θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες από ότι είχε μέχρι χτες που υπήρχε ο Άλβες.

Παράλληλα ονόματα όπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν ακουστεί λόγω της ίδιας καταγωγής με τον Κοβάσεβιτς αλλά η περίπτωση του είναι σχεδόν αδύνατο να τρέξει λόγω του πράσινου παρελθόντος.

Ο Κοβάσεβιτς θέλει έναν προπονητή που να έχει φιλοσοφία νικητή που να του αρέσει το ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και κάπου εδώ έρχεται ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών και οι εμφανίσεις των νέων ταλέντων που βγαίνουν από του Ρέντη τον έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά στη λίστα της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Έτσι δεν αποκλείεται να πάρει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, το χρίσμα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αυτό δείχνει ότι ο Ιμπαγάσα έχει πιθανότητες να είναι στον ερυθρόλευκο πάγκο, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να αποτελέσει παρελθόν ο Καρβαλιάλ και η διοίκηση του Ολυμπιακού να τον προκρίνει έναντι άλλων ονομάτων που θα πέσουν στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο