fbpx

Ligue 1: Ανατροπή και νίκη για την Λιλ – Ισπανία στο Ρεμς – Λανς

Ligue 1: Ανατροπή και νίκη για την Λιλ – Ισπανία στο Ρεμς – Λανς

Η Λιλ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μονπελιέ για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 ενώ ισόπαλες ήρθαν η Ρεμς με την Λανς.

Η Μονπελιέ προσπάθησε να πάρει την νίκη κόντρα στην Λιλ, αλλά ο Ντέιβιντ και η παρέα του είχαν διαφορετική γνώμη και γύρισαν το ματς υπέρ τους .

Μονπελιέ – Λιλ 1-3

Η Μονπελιέ θέλησε από νωρίς να δείξει πως έχει μπει στο ματς με άγριες διαθέσεις και με γκολ του Ουαχί στο 20′ κρατούσε το υπερ της 1-0 έως το 41′ όμως αφού ο Ντέιβιντ έκανε το 1-1 για την Λιλ. Λίγα λεπτά αργότερα στο (45+4) η Μονπελιέ έμεινε με 10 παίκτες αφού δέχτηκε κόκκινη ο Ζερμέν.

Η Λιλ αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57′ έκανε την ανατροπή με τον Γκόμεζ . Έκτοτε η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού , σημείωσε ακόμη ένα γκολ στο 90+5′ ξανά με τον Ντέιβιντ και κατάφερε να φύγει στο τέλος με την νίκη.

Αζαξιό – Λοριάν 0-1
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο με την ανάπαυλα να τους βρίσκει στο 0-0
Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με γκολ του Κουατάρα στο 51ο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Κλερμόν – Τουλούζ 2-0

Ακόμη ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε αλλαγή στο αρχικό σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος ο Γκοναλόνς ανέλαβε δράση και έβαλε την Κλερμόν σε τροχιά νίκης στο 46′. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Ο Μοχάμεντ Τσαμ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90+6.

Μπρέστ – Στρασμπούρ 1-1
Στο πρώτο ημίχρονο μόλις στο 6ο λεπτό ο Μελού έδωσε το προβάδισμα στην Μπρέστ , όμως στο 28′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αζορκιού .

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πάλεψαν για το κάτι παραπάνω όμως μάταια αφού δεν κατάφεραν να βάλουν αλλά γκολ και πήραν από έναν βαθμό.

Ρεμς – Λανς 1-1
Πιστοί στο να δυσκολεύονται να βάλουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν Ρεμς και Λανς αφού το γκολ για την Ρεμς το έβαλε ο Μπαλογκούν στο 71′ και στο 82′ η Λανς ισοφάρισε με γκολ του Οπέντα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο