fbpx

ΑΕΚ: «Μας επιβεβαιώνει απόλυτα η Περιφέρεια, κανείς δεν κατάλαβε σε ποιον απαντούν»

ΑΕΚ: «Μας επιβεβαιώνει απόλυτα η Περιφέρεια, κανείς δεν κατάλαβε σε ποιον απαντούν»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε την απάντηση της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τη χρηματοδότηση της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς».

Η Περιφέρεια Αττικής με νέα ανακοίνωσή της, απάντησε στην τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τα χρήματα που διατέθηκαν για την «Opap Arena» και τα συνοδά έργα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Από την πλευρά της η Ένωση δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα ανακοίνωση της Περιφέρειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Μας επιβεβαιώνει η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τα ποσά του γηπέδου».

Αναλυτικά:

«Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς σε τι ακριβώς δίνεται απάντηση με τη δεύτερη ανακοίνωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που καταφέρει η Περιφέρεια με την ανακοίνωσή της είναι να επιβεβαιώνουν όσα είπε η Ένωση χθες και μάλιστα βγάζουν την ΑΕΚ και… γενναιόδωρη, καθώς όσα γράφουν βγάζουν ποσό κάτω από 35 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Περιφέρεια αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά που έδωσε έδωσε συνολικά 33,4 εκατ. الرهان على مباريات كرة القدم ευρώ για όλα τα έργα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του γηπέδου της ΑΕΚ δόθηκαν περίπου 22 εκατ. مراهنات رياضية ευρώ και για την υπογειοποίηση 11,4 εκατ. ευρώ. Επιπλέον τονίζει «καμία προπαγάνδα σε βάρος της ιστορικής ομάδας και της προσπάθειάς της να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της». كيفية الربح في الكازينو

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο