fbpx

Γαλανόπουλος: «Θα “πονούσε” δύο φορές εάν δεν έπαιζα στο νέο γήπεδο»

Γαλανόπουλος: «Θα “πονούσε” δύο φορές εάν δεν έπαιζα στο νέο γήπεδο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για την επάνοδό του στα γήπεδα με την ΑΕΚ και εξέφρασε τα συναισθήματά του.

Ο Έλληνας μέσος είχε ταλαιπωρηθεί εδώ και πολύ καιρό από τραυματισμούς. Ωστόσο το Σάββατο (17/09) αγωνίστηκε ξανά στη Super League μετά τις 12 Σεπτεμβρίου του 2021. Από τότε, πέρασαν 370 ημέρες και ο Γαλανόπουλος φόρεσε ξανά τα κιτρινόμαυρα σε επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 24χρονος μέσος μίλησε στη COSMOTE TV για την επάνοδό του στα γήπεδα με την ΑΕΚ και εξέφρασε τα συναισθήματά του.

Για το διάστημα που έλλειψε και πώς ένιωσε στο γήπεδο: «Καταρχήν νιώθω ότι έχω δώσει αυτή τη συνέντευξη… 100 φορές. Για άλλη μια φορά είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. Χρειαζόμουν αυτά τα λεπτά αγωνιστικά και με την πρώτη ομάδα, γιατί είχα παίξει και με τη Β’ ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η επιστροφή μου στην πρώτη ομάδα με τη νίκη, που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ».

Για το πώς νιώθει: «Έχω πολύ καθαρή εικόνα. Ουσιαστικά έκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω τελείως διαφορετικά. Πιο δυνατός. Πατάω καλά στα πόδια μου. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, γιατί έχεις χάσει 1,5 χρόνο. Και δεν είναι ότι είσαι τραυματίας, είναι ότι δεν πατάς το πόδι του! Είμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το τακτικό παιχνίδι της ΑΕΚ: «Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Δουλεύουμε πάρα πολύ στην ένταση. Στην ανάκτηση της μπάλας. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι πολύ καλό. Σίγουρα θέλει χρόνο. Είναι μεγάλη αλλαγή. Χρόνος πίστη και υπομονή. ‘Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και το νέο τιμ».

Για το νέο γήπεδο που είναι έτοιμη να μπει η ΑΕΚ; «Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν ήταν αυτό το παιχνίδι και δεν έπαιζες ούτε εκεί. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα και νομίζω τα κατάφερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο