fbpx

Βαλένθια: Ο Καβάνι ήταν ναρκωμένος έξι ώρες για ένα νύχι

Βαλένθια: Ο Καβάνι ήταν ναρκωμένος έξι ώρες για ένα νύχι

Ο Έντινσον Καβάνι αποκάλυψε πως χρειάστηκε να μείνει ναρκωμένος για έξι ώρες, προκειμένου να γίνει μια επέμβαση για το σπασμένο νύχι του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έπιασε το δάχτυλό του με το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά, κατέληξε στο χειρουργείο. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής εξιστόρησε την περιπέτεια που είχε πριν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια.

Χαρακτηριστικά, ο Καβάνι δήλωσε: «Βάζαμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η οικογένεια μου είχε μπει ήδη μέσα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Η πόρτα έκλεισε και μου έπιασε το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μου σπάσει το νύχι. Δόξα τω Θεώ δεν μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί είχε πιάσει μόνο την πρώτη φάλαγγα και αυτό λειτούργησε ως μοχλός».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήταν μια μέρα πριν το ντεμπούτο μου. Λόγω του ήχου που έκανε το δάχτυλο νόμιζα ότι το είχα σπάσει. Είχα θυμώσει και ήμουν αγανακτισμένος. Και τελικά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει ο γιατρός την επόμενη ημέρα να μου κάνει τοπική αναισθησία, να τυλίξει το δάχτυλο καλά και να δούμε τι θα γίνει. Πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός έκανε μια μικρή επέμβαση στο νύχι. Φαίνεται ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, γιατί ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο