fbpx

National League: Θέλουν την πρωτιά οι Πορτογάλοι – Καίγονται για βαθμούς οι Σλοβένοι

National League: Θέλουν την πρωτιά οι Πορτογάλοι – Καίγονται για βαθμούς οι Σλοβένοι

Με εννέα αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το National League το Σάββατο (24/9) , σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει ονομαστά ντέρμπι, αλλά σκληρές μονομαχίες.

Οι Πορτογάλοι ψάχνουν την νίκη για να περάσουν μπροστά στον όμιλο τους , οι Σλοβένοι παλεύουν για βαθμούς, ενώ οι Ισπανοί είναι άνετοι και πρώτοι.

Αρμενία – Ουκρανία 16:00
Αντιμέτωπες θα έρθουν Αρμενία και Ουκρανία για τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του National League , με την δεύτερη να έχει το πάνω χέρι επι των γηπεδούχων καθώς βρίσκεται μπροστά για τρεις βαθμούς.

Σκωτία – Ιρλανδία 21:45
Η Σκωτία θέλει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και θα παραταχθεί ενάντια στην Ιρλανδία με μόνο σκοπό την νίκη .

Βόρεια Ιρλανδία – Κόσοβο 19:00
Στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας (2 όμιλος) στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με σκοπό την δεύτερη θέση .

Σλοβενία – Νορβηγία 19:00
Οι Σλοβένοι είναι με το ένα πόδι εκτός της δεύτερης κατηγορίας, αφού είναι οι ουραγοί του τέταρτου ομίλου και θέλουν να κυνηγήσουν την νίκη ενάντια στους πρώτους Νορβηγούς ώστε να περισώσουν τελευταία στιγμή την βαθμολογία τους .

Σερβία – Σουηδία 21:45

Οι Σέρβοι θέλουν πάση θυσία την νίκη ώστε να μείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλο και ελπίζουν σε στραβοπάτημα την Νορβηγών απέναντι στην Σλοβενία.

Ισπανία – Ελβετία 21:45
Οι Ισπανοί υποδέχονται τους τελευταίους του δεύτερου ομίλου, Ελβετούς και θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν να ηγούνται της βαθμολογίας.

Ισραήλ – Αλβανία 21:45
Το Ισραήλ φιλοξενεί την Αλβανία, η οποία είναι τελευταία στον δεύτερο όμιλο της Ν κατηγορίας του National League σε ένα ματς που οι Αλβανοί, θα ψάξουν ένα αποτέλεσμα που θα τους ξεκολλήσει από τον ένα βαθμό που έχουν έως τώρα .

Τσεχία – Πορτογαλία 21:45
Στην μεταξύ του μάχη θα ριχτούν Τσέχοι και Πορτογάλοι για λογαριασμό του δεύτερου ομίλου της πρώτης κατηγορίας με τους δεύτερους να στοχεύουν στην νίκη για να ξεπεράσουν την Ισπανία και να βρεθούν πρώτοι στην βαθμολογία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο