fbpx

Nations League: Υποβιβάστηκαν Αγγλία, Γιβραλτάρ, άνοδος για Βοσνία

Nations League: Υποβιβάστηκαν Αγγλία, Γιβραλτάρ, άνοδος για Βοσνία

Παιχνίδια για τις League A, B και C περιελάμβανε το βραδινό πρόγραμμα του Nations League με τον υποβιβασμό της Αγγλίας από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία να κάνει περισσότερο «θόρυβο».

Οι Άγγλοι ηττήθηκαν με 1-0 στο «Σαν Σίρο» από την Ιταλία χάρη σε γκολ του Ρασπαντόρι στο 68ο λεπτό, αποτέλεσμα που τους άφησε στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ με 2 βαθμούς και σήμανε τον αυτόματο υποβιβασμό τους στη League B.

Για τον ίδιο όμιλο, η Ουγγαρία έκανε την έκπληξη και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα με 10 βαθμούς, αφού πέρασε με 1-0 από τη Λειψία χάρη σε ένα απίστευτο γκολ από τον Σάλαϊ με ψηλοκρεμαστό τακουνάκι (!) στο 17’.

3ος όμιλος (5η αγ.)

Ιταλία-Αγγλία 1-0
(68΄ Ρασπαντόρι)

Γερμανία-Ουγγαρία 0-1
(17΄ Άνταμ Σάλαϊ)

Βαθμολογία

Ουγγαρία 10
Ιταλία 8
Γερμανία 6
Αγγλία 2

Για τον 3ο όμιλο της League B, η Βοσνία Ερζεγοβίνη πήρε τον τελικό απέναντι στο Μαυροβούνιο και εξασφαλίζοντας την πρωτιά του ομίλου, προβιβάστηκε αυτόματα στη League A. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ντεμίροβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, Φινλανδία και Ρουμανία έμειναν στο 1-1 στο Ελσίνκι και θα περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να παλέψουν προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη League C. Ο Πούκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 12’ αλλά οι Ρουμάνοι απάντησαν με τον Τανάσε στο 52’.

3ος όμιλος (5η αγ.)

Βοσνία-Μαυροβούνιο 1-0
(45΄ Ντεμίροβιτς)

Φινλανδία-Ρουμανία 1-1
(12΄ Πούκι – 52΄ Τανάσε)

Βαθμολογία

Βοσνία 11
Μαυροβούνιο 7
Φινλανδία 5
Ρουμανία 4

Υποβιβασμός στη League D για το Γιβραλτάρ που υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βουλγαρίας στο Ράζγκραντμε 5-1 για τον 4ο όμιλο της League C.

4ος όμιλος (5η αγ.)

Γεωργία-Β. Μακεδονία 2-0
(35΄ αυτ. Μιόφσκι, 64′ Κβαρατσκέλια)

Βουλγαρία-Γιβραλτάρ 5-1
(23΄ Αντόφ, 36΄ Ντεσπόντοφ, 52΄ Κιρίλοφ, 55΄ Στεφάνοφ, 81΄ Πετκόφ – 26΄ Τσιπόλινα)

Βαθμολογία

Γεωργία 13
Β. Μακεδονία 7
Βουλγαρία 6
Γιβραλτάρ 1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο