fbpx

Με το «αριστερό» η Εθνική Παίδων

Με το «αριστερό» η Εθνική Παίδων

Με ήττα 2-1 από τη Φινλανδία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η Εθνική Κ17, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro.

Στο ματς που διεξήχθη στο Κόσοβο (όπως όλα του 8ου ομίλου) τα παιδιά του Αλέξανδρου Αλεξιάδη σημείωσαν σχεδόν τις διπλάσιες τελικές από τους αντιπάλους τους, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Η Φινλανδία προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Ρουόπι στο 21’ και του Έζεχ στο 32’ με πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Παναγάκος πάνω στον Λεβεαλάχτι.

Η Ελλάδα μπήκε και πάλι στο ματς με τον Τζίμα στο 42’ μετά από ασίστ του Μουζακίτη ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μην πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Επόμενη αντίπαλος για την Εθνική U17 στον 8ο όμιλο είναι η οικοδέσποινα χώρα του Κοσόβου, την οποία αντιμετωπίζουμε το Σάββατο (8/10) στις 14:00. Την τελευταία αγωνιστική, η ελληνική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία (11/10, 14:00) και στόχος είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων (ή να βρεθεί στους 4 καλύτερους τρίτους) που οδηγούν στην Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Βιιτάλα, Πουούκο, Λεβεαλάχτι, Σιμογιόκι, Ραΐσκι (46’ Νούρμι), Πάσανεν (84’ Κόρκο), Μεντόλιν, Ρουόπι, Λαχτενμάκι (84’ Μπόστρομ), Βάουχμονεν (69’ Χουοβίλα), Έζεχ (69’ Ίνγκμαν).

ΕΛΛΑΔΑ: Μπελερής, Χατζηνικολάου, Παναγάκος (58’ Σβίγκος), Πανικίδης, Χατζόπουλος, Πολιτάκης (58’ Καλλαντζή), Μαρούτσης (79’ Αλαφάκης), Μπρέγκου (58’ Κωστούλας), Ανδρικόπουλος (70’ Τσέλιος), Μουζακίτης, Τζίμας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο