fbpx

Τσάμπι Αλόνσο: «Χρειαζόμαστε ενέργεια και νοοτροπία νικητή»

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τσάμπι Αλόνσο παρουσιάστηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ως ο νέος προπονητής της ομάδας και επεσήμανε τα στοιχεία εκείνα που θα ήθελε να δει από τη νέα του ομάδα.

«Κατ’ αρχάς, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλη τιμή. Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή» ήταν τα πρώτα του λόγια, προσπαθώντας μάλιστα να μιλήσει στα γερμανικά, έχοντας αγωνιστεί για τρεις σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου (2014-17) πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, η ομάδα είναι πολύ καλή. Έχουμε μεγάλους στόχους να πετύχουμε» πρόσθεσε, συνεχίζοντας:

«Έχουμε πολλά να κάνουμε, πρώτα να γνωρίσουμε τους παίκτες, αυτό θέλω. Χρειαζόμαστε αυτή τη νέα ενέργεια, να πιστέψουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε κυρίαρχοι. Θέλουμε να παίξουμε έντονα, με μπάλα, αλλά και χωρίς μπάλα. Θέλουμε να έχουμε καλή νοοτροπία, νοοτροπία νικητή».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δική του κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει μια ομάδα σαν τη Λεβερκούζεν, λέγοντας:

«Στο παρελθόν, είχα την ευκαιρία να προπονήσω μια ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά προτίμησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου και να βρω την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω έτοιμος, είναι η κατάλληλη στιγμή. Ως παίκτης, προσπάθησα να χαράξω την πορεία μου και προσπαθώ να το κάνω ως προπονητής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο