fbpx

Ινιέστα: «Όλοι περνάμε από διάφορες φάσεις και μερικοί δεν ανακάμπτουν»

Ινιέστα: «Όλοι περνάμε από διάφορες φάσεις και μερικοί δεν ανακάμπτουν»

Ο Αντρές Ινιέστα αναφέρθηκε στην περίοδο της κατάθλιψής του και τόνισε πως απλά περίμενε να νυχτώσει για να πάρει το χάπι του.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν μπορούσε να νιώσει χαρά και δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια. Παράλληλα, τόνισε πως δεν ήταν ευχαριστημένος με τίποτα, παρότι δεν ένιωθε στεναχωρημένος με κάτι. Ο Ινιέστα παραδέχτηκε πως όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν πέθανε ξαφνικά ο Ντάνι Χάρκε της Εσπανιόλ, σε ηλικία 26 ετών, που ήταν στενός του φίλος.

Αρχικά, ο Ινιέστα δήλωσε: «Αν τα λόγια έρχονται από κάποιον διάσημο που, θεωρητικά, έχει όλα τα λεφτά του κόσμου και τα καλύτερα σπίτια και αυτοκίνητα, τότε λες: Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν έχει να κάνει όμως με τα υλικά αγαθά. Ο μόνος σκοπός είναι να το παραδεχθείς και να το ξεπεράσεις πολύ φυσικά. Πιστεύω πως όλοι περνάμε από διάφορες φάσεις και πολλοί ποτέ δεν ανακάμπτουν».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε: «Δεν είχα αυτή τη χαρά και την ενέργεια που πρέπει να έχει η ζωή. Περίμενα απλά να νυχτώσει για να πάρω το χάπι μου και να ξεκουραστώ. Αυτή ήταν η στιγμή της απόλυτης ευχαρίστησης. Είτε ήμουν με την τότε κοπέλα μου, και τώρα γυναίκα μου, στον καναπέ είτε με τους γονείς μου στο σπίτι, ήταν το ίδιο για μένα. Δεν ήμουν στεναχωρημένος για κάτι. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το συναίσθημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο