fbpx

Οι ευχαριστίες της ΠΕΠΣΣ προς τον Ιάκωβο Φιλιππούση

Οι ευχαριστίες της ΠΕΠΣΣ προς τον Ιάκωβο Φιλιππούση

Αίσιο τέλος στο πολύμηνο, όπως εξελίχθηκε, ζήτημα της μοριοδότησης των περίπου 150 νεαρών αθλήτών της σάλας για την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον αέρα.

Με τις κατάλληλες πιέσεις του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκο Αυλωνίτη, αλλά και των Ιάκωβο Φιλιππούση και Νικόλαο Μπάρτζη (CEO και προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας αντίστοιχα) η ΕΠΟ έστειλε τη σχετική λίστα, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες.

Η ΓΓΑ αφού πήρε τα απαραίτητα έγγραφα από την Ομοσπονδία, ολοκλήρωσε τις δικές της ενέργειες, όλες οι βεβαιώσεις έφτασαν στα χέρια των μαθητών/αθλητών, και χθες Τετάρτη 26/10 διασφάλισαν τη μοριοδότησή τους, μέσω του Υπουργείου Παιδείας.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ για τον Ιάκωβο Φιλιππούση:

H ΠΕΠΣΣ ευχαριστεί τον Ιάκωβο Φιλιππούση για την καίρια συμβολή του στην ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης.

H ΠΕΠΣΣ ευχαριστεί θερμά τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ κ. Ιάκωβο Φιλιππούση για την καίρια συμβολή του στην ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης των διακριθέντων αθλητών της Σάλας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

https://futsal.apexsports.gr/2022/10/27/i-anakoinosi-tis-pepss-gia-to-aisio-telos-sto-zitima-tis-moriodotisis-ton-athliton/
https://futsal.apexsports.gr/2022/10/27/lythike-epitychos-to-zitima-tis-moriodotisis-dikaiosi-gia-ekatontades-athlites/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο