fbpx

Κοπεγχάγη-Ντόρτμουντ 1-1: Ισοπαλία μόνο για τις εντυπώσεις

Κοπεγχάγη-Ντόρτμουντ 1-1: Ισοπαλία μόνο για τις εντυπώσεις

Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ δεν διεκδικούσαν τίποτα παραπάνω από το γόητρό τους στο παιχνίδι του «Πάρκεν» για τον 7ο όμιλο, μένοντας τελικά στο 1-1.

Και οι δύο ομάδες γνώριζαν πριν από τη σέντρα την τελική τους θέση στον όμιλο. Η Ντόρτμουντ ήταν δεύτερη και η Κοπεγχάγη τέταρτη.

Το σκορ άνοιξε για τους Βεστφαλούς ο Αζάρ στο 23ο λεπτό, αφού κοντρόλαρε τη σέντρα του Πάσλακ και σούταρε για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 41’ για τους γηπεδούχους με τον Χάραλντσον που πλάσαρε από κοντά στέλνοντας την μπάλα στα γερμανικά δίχτυα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν στο β’ μέρος, με τη Ντόρτμουντ να τερματίζει στους 9 βαθμούς με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ η Κοπεγχάγη ολοκλήρωσε την παρουσία της χωρίς τρίποντο, με 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Μάλιστα το τέρμα του Χάραλντσον ήταν και το μοναδικό της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο όμως κράτησε το αήττητο στην έδρα της.

Κοπεγχάγη (Νέεστρουπ): Γκραμπάρα, Ντικς (79′ Κρίστενσεν), Βάβρο, Γένσεν, Σόρενσεν (58′ Κρίστιανσεν), Λεράγκερ, Κλεμ, Κλάεσον (70′ Φαλκ), Μπάρτζι (70′ Γιοχάνεσον), Χάραλντσον, Νταράμι (79′ Όσκαρσον)

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ (46′ Μέγερ), Πάσλακ, Χούμελς (46′ Ζίλε), Σλότερμπεκ, Αζάρ (72′ Κουλιμπαλί), Τζαν, Όζκαν (64′ Μουκοκό), Αντεγέμι, Ρέινα (63′ Μπραντ), Μάλεν, Μοντέστε

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο