fbpx

Γιάννης Ζιάβας: «Μπορούσαμε και αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Γιάννης Ζιάβας: «Μπορούσαμε και αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος ούτε και στο τρίτο της παιχνίδι να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μιας και ηττήθηκε από την Πολωνία με σκορ 1-4, στο κλειστό γήπεδο Κορυδαλλού, στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του 6ου ομίλου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας του ομίλου, βλέποντας το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και τους χθεσινούς αντιπάλους του, να προελαύνουν έχοντας από 6 βαθμούς.

Σχετικά με τη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του, μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της γαλανόλευκης, Γιάννης Ζιάβας.

«Γνωρίζαμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα πάει το ματς στη δύναμη και την ταχύτητα, μιας και αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της», είπε ο Γιάννης Ζιάβας.

Πιστεύω ότι μπορούσαμε και αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, καθώς σταθήκαμε άτυχοι και σε γκολ που δεχθήκαμε αλλά και σε δικές μας ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με τους αγώνες αυτού του ομίλου και τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε, το Αζερμπαϊτζάν και την Πολωνία, “μεγαλώσαμε” ως ομάδα, ανεβήκαμε επίπεδο και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς.

Θα πρέπει λοιπόν από δω και μπρος να κρατήσουμε ως βάση τη βελτίωσή μας και να δουλέψουμε σωστά ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

https://futsal.apexsports.gr/2022/11/10/ellada-polonia-1-4-chathikan-kai-oi-teleftaies-elpides-gia-tin-prokrisi-sto-pagkosmio/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο