fbpx

Τίτε: «Θα ξαναπαίξουν οι Νεϊμάρ και Ντανίλο»

Τίτε: «Θα ξαναπαίξουν οι Νεϊμάρ και Ντανίλο»

Σίγουρος πως οι Νεϊμάρ και Ντανίλο να τεθούν στη διάθεσή του στη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Τίτε.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των δυο παικτών και εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως θα καταφέρουν να τους ξεπεράσουν σύντομα. Και οι δυο τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τίτε τόνισε αρχικά: «Δεν είμαι γιατρός αλλά πιστεύω ότι τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Ντανίλο θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ. Έχω επιλέξει ήδη τους αντικαταστάτες τους αλλά δε σας τους λέω. Δεν κατάλαβα πως είχε πρόβλημα ο Νεϊμάρ και όταν το αντιλήφθηκα, τον έκανα αλλαγή αλλά έκανα λάθος. Είχε ήδη χτυπήσει όταν συμμετείχε στη φάση του πρώτου γκολ. Έπρεπε να τον είχαν κάνει αλλαγή νωρίτερα. Έκανα λάθος επίσης και με τον Ντανίλο, έπρεπε να τον είχα αντικαταστήσει».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» συμπλήρωσε: «Πάνω στον Νεϊμάρ, στο ματς με τη Σερβία, έγιναν πολλά φάουλ. Θα πρέπει να προστατεύουμε τους μεγάλους παίκτες, εάν θέλουμε το θέαμα. Το φάουλ για το οποίο γίνεται λόγος, του Μιλένκοβιτς, δεν έγινε με πρόθεση, ο παίκτης δεν ήθελε να κάνει κακό στον Νεϊμάρ. Ίσως, όμως να έπαιξε ρόλο ένα δυνατό φάουλ που είχε γίνει λίγο νωρίτερα στον Νεϊμάρ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο