fbpx

Αγγλία-Σενεγάλη 3-0: Άνετη η Αγγλία πάει στον προημιτελικό με τη Γαλλία

Αγγλία-Σενεγάλη 3-0: Άνετη η Αγγλία πάει στον προημιτελικό με τη Γαλλία

Η Αγγλία, όπως αναμενόταν, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σενεγάλη, τη νίκησε 3-0 και προκρίθηκε σε έναν ακόμη προημιτελικό Μουντιάλ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τη Γαλλία.

Για 35 λεπτά η Σενεγάλη είχε βάλει πολύ δύσκολα στην Αγγλία και ήταν εκείνη που δημιούργησε κι έχασε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα με τον Σαρ στο 23’ (πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά) και τον Ντιά στο 32’ (έσωσε ο Πίκφορντ). Όμως όπως και όλα τα φαβορί στη φάση των «16», η Αγγλία με κυνικό τρόπο καθάρισε το ματς πριν ακόμα λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά μετά από γύρισμα του Μπέλινχαμ ο Χέντερσον από το σημείο του πέναλτι με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ στο 38’ και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο, ο Μπέλινχαμ βρήκε τον Φόντεν, αυτός με τη μία τον Κέιν και ο φορ της Τότεναμ με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 πριν ακόμη καταλάβουν της Σενεγάλης τι τους βρήκε…

Στο 2ο ημίχρονο η Αγγλία έκανε ο,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 57’ από γύρισμα του Φόντεν και πάλι, ο Σάκα με πλασέ έκανε το 3-0. Στη συνέχεια οι Άγγλοι έριξαν τον ρυθμό αλλά η Σενεγάλη απογοητευμένη δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους και το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Ιβάν Σισνέρος (Ελ Σαλβαδόρ) “κιτρίνισε” τον Κουλιμπαλί.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (77’ Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σοαα, Χέντερσον (82’ Φίλιπς), Μπέλιγχαμ (77’ Μάουντ), Ράις, Φόντεν (65’ Γκρίλις), Σάκα (65’ Ράσφορντ), Κέιν.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σις (46’ Γκέιγ), Ν. Μεντί, Ι. Εντιαγέ (46’ Ντιέγκ), Τζέικομπς (85’ Μπάλο-Τουρέ), Ι. Σαρ, Ντιά (72’ Ντιντιού), Ντιατά (46’ Π. Σαρ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο