fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης για Άγιο Νικόλαο, 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες

Κύπελλο Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης για Άγιο Νικόλαο, 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες

Ο Άγιος Νικόλαος στάθηκε όρθιος και αποσπώντας  ισοπαλία εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (2-2) απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους. Στο 11’  αναπτύχθηκαν με ωραίο τρόπο, ο Πέτρου έκανε συρτή σέντρα  και ο Γκέκας με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Γιαγκιόζη (1-0). Αμεση ωστόσο ήταν η απάντηση από την ομάδα του Αγίου Νικολάου. Ο Μποτέ έκανε το γέμισμα, η άμυνα του Απόλλωνα απομάκρυνε, και ο  Μηνάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 61’ ο Γκέκας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Τσομαχασβίλι και ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι. Ο 26χρονος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Αγιος Νικόλαος ισοφάρισε εκ νέου στο 76’. Ο Σέχου πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έπιασε έναν κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα (2-2).

Διαιτητής: Ματσούκας  (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Τζαμπέιγα/ Ζέλιος

Απόλλων Παραλιμνίου: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73’ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (81’ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέιγα (89’ Γάκης).

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκιόζης, Κίττος, Γωνιωτάκης (63’ Γκανάι), Χύσι (86’ Νοκάι), Ζέλιος, Λάμπρου, Φουακαράκης, Μπαράτα (71’ Σέχου), Μπότα, Μηνάς, Μελισσόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο