fbpx

Champions League: Εμφατική πρόκριση για την Άρσεναλ (vid)

Champions League: Εμφατική πρόκριση για την Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ συνέτριψε 9-1 τη Ζυρίχη και πήρε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Champions League και ταυτόχρονα την πρόκριση για τα προημιτελικά.

 Η αγγλική ομάδα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση με τη Φρίντα Μάανουμ να πετυχαίνει τρία γκολ και την Στίνα Μπλαστένιους να βρίσκει 2 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Με τη Λιόν να μην μπορεί να νικήσει τη Γιουβέντους, το παραπάνω αποτέλεσμα είδε την Άρσεναλ να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο με 13 βαθμούς σε 6 ματς και να σημειώνει 19 γκολ.

 Η Μάανουμ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ προτού η Κέιτλιν Φούρντ διπλασιάσει το προβάδισμα. Η Μάανουμ πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 4-0 πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με την Μπλακστένιους. Πολύ γρήγορα στην επανάληψη η Άρσεναλ πέτυχε άλλα 2 γκολ με τη γηπεδούχο ομάδα να μειώνει με το πέναλτι της Φαμπιάν Χουμ στο 64ο λεπτό.

 Η Άρσεναλ δεν είχε τη διάθεση να κατεβάσει το ρυθμό με τις Φούρντ, Κιμ Λίτλ και Μάνα Ιβαμπούτσι να σκοράρουν σε μία ιδανική βραδιά για την ομάδα του Γιόνας Άιντεβαλ. Σε άλλα ματς, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας της Ρόζενγκααρντ με 6-0. Στον 4ο όμιλο επίσης, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα με τις 2 νικήτριες να ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων με 15 βαθμούς ωστόσο ο σύλλογος της Καταλονίας κατέλαβε την πρώτη θέση εξαιτίας της μεγαλύτερης διαφοράς τερμάτων.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο