fbpx

Αναψε φωτιές στην ΕΠΟ ο ορισμός συμβουλίου στις 27 Δεκεμβρίου

Αναψε φωτιές στην ΕΠΟ ο ορισμός συμβουλίου στις 27 Δεκεμβρίου

 Στην ΕΠΟ είναι σχεδόν καθημερινές οι αντιπαραθέσεις του προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου με τον Εκτελεστικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση. 

Το προηγούμενο διήμερο συνέβη το εξής:

Ο Μπαλτάκος όρισε για την προσεχή Τρίτη 27 Δεκεμβρίου συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο άμεσος συνεργάτης του αντέδρασε. Η απάντηση του CEO ήταν ότι ο πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να καταρτίσει την ημερήσια διάταξη του συμβουλίου. Ο πρόεδρος τον αγνόησε και η ΕΕ θα συνεδριάσει κανονικά, εκτός κι αν δεν υπάρξει απαρτία. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να… απέχουν κάποιοι σύμβουλοι που μπαινο-βγαίνουν στο γραφείο του Φιλιππούση. Και εδώ αρχίζουν τα… ωραία. Ο ΠΑΟΚ που είναι σύμμαχος της ΑΕΚ και συνδιοικούν την ΕΠΟ, έχει πάρει θέση 100% υπέρ του Μπαλτάκου και κατά του Φιλιππούση. Ενδεικτικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης δήλωσε πως, μετά τα όσα έχουν συμβεί στην ΕΠΟ, ο CEO πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να απολυθεί!  

Οι σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στον ΠΑΟΚ θα παραστούν στην συνεδρίαση του συμβουλίου. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Τάκη Αγραφιώτη. Σε αυτήν την περίπτωση η ΕΕ θα μπορεί να συνεδριάσει κανονικά και να πάρει ότι αποφάσεις επιθυμεί. Αυτές οι… ομορφιές συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο