fbpx

«Σκοτωμός» Μπαλτάκου – Φιλιππούση (και) για τα οικονομικά

«Σκοτωμός» Μπαλτάκου – Φιλιππούση (και) για τα οικονομικά

Το Apexsports.gr αποκάλυψε ότι στην ΕΠΟ γίνεται το «έλα να δεις» μεταξύ του προέδρου Τάκη Mπαλτάκου και του Εκτελεστικού Γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση. Οι τόνοι στη διαμάχη τους όχι μόνο δεν πέφτουν, αλλά η κατάσταση οξύνεται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξη της.

Η κόντρα τους έφτασε μέχρι τα οικονομικά της ΕΠΟ. Πριν από μέρες ο CEO έστειλε υπηρεσιακό έγγραφο σε όλες τις διευθύνσεις στο οποίο ανέφερε ότι δεν χρειάζεται η υπογραφή του προέδρου για να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες της Ομοσπονδίας.

Ο Μπαλτάκος ενημερώθηκε σχεδόν από όλους τους διευθυντές για την κίνηση Φιλιππούση και με τη σειρά του έστειλε έγγραφο στις διευθύνσεις αναφέροντας ή καλύτερα υπενθυμίζοντας ότι για τις πληρωμές πρέπει να υπογράφει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Το περιεχόμενου του εγγράφου έγινε γνωστό στον Εκτελεστικό Γραμματέα, ο οποίος «ξαναχτύπησε». Εστειλε νέο έγγραφο ισχυριζόμενος σε απλά ελληνικά και σε ελεύθερη μετάφραση ότι ο πρόεδρος λέει «μπούρδες».

Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ πλέον είναι επιφυλακτικοί στις οικονομικές συναλλαγές τους, διότι σκέφτονται πως μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι από το πουθενά και κυρίως χωρίς να ευθύνονται.

Η κατάσταση στην Ομοσπονδία είναι εκτός ορίων, ωστόσο είναι προφανές ότι ο Μπαλτάκος δεν μπορεί να συνεχίσει με CEO τον Φιλιππούση. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος του προέδρου και το επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο.

Η διαμάχη Μπαλτάκου – Φιλιππούση έχει αντίκτυπο στις ΕΠΣ, οι οποίες ανέμεναν να εισπράξουν 10.000 ευρώ ως έκτακτη επιχορήγηση από την ΕΠΟ, κάτι που δεν συνέβη. Κι αυτό διότι δεν έβαζε την υπογραφή του ο Εκτελεστικός Γραμματέας. Το θέμα ξεσήκωσε τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, οι διοικήσεις των οποίων πήραν το μέρος του Μπαλτάκου…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο