fbpx

Οτσόα: «Δεν μπορούσα να πω όχι στη Σαλερνιτάνα»

Οτσόα: «Δεν μπορούσα να πω όχι στη Σαλερνιτάνα»

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Σαλερνιτάνα και τόνισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρότασή της.

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας δήλωσε πως είδε τη συγκεκριμένη πρόταση, ως μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Οτσόα δήλωσε πως είχε και άλλες προτάσεις τις προηγούμενες ημέρες, όμως προτίμησε αυτή της ιταλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Οτσόα δήλωσε: «Όταν ήρθε η ευκαιρία για να μετακομίσω στη Serie A δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο αθλητικός διευθυντής Μόργκαν Ντε Σάνκτις, μου εξήγησε πως η Σαλερνιτάνα έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και αποφάσισα να γίνω μέρος του. Είχα άλλες προτάσεις για να συνεχίσω σε άλλες χώρες και πρωταθλήματα, όμως με το που τελείωσε το Μουντιάλ, ένιωσα την ανάγκη να παντρευτώ ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον σχέδιο. Ξέρω πως η κερκίδα της Σαλερνιτάνα θυμίζει τους Μεξικανούς και για όσους προέρχονται από τη Νότια Αμερική έχουν ανάγκη το δέσιμο με τον κόσμο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στο Μεξικό πάντα παρακολουθούσαμε τη Serie A, είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Σέβομαι τους πάντες αλλά δε φοβάμαι κάποιον. Φυσικά, είμαστε στη Serie A και υπάρχουν επιθετικοί με μεγάλες αρετές. Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας μέσα στο 2023 με τη Μίλαν, που έχει στην επίθεσή της τον Ζιρού και τον Λεάο».

Τέλος, ο Οτσόα δήλωσε: «Η Ίντερ έχει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ξέρω επίσης τον Μίλικ από τη Γιουβέντους. Δε γίνεται να μην αναφέρω τον Λοσάνο που είναι συμπαίκτης μου στην εθνική ομάδα του Μεξικού. Είμαι υπερήφανος που θα είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω πρωταθλητές με τις ομάδες τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο