fbpx

Αραούχο: «Να σωπάσουμε και να ξεκινήσουμε δουλειά»

Αραούχο: «Να σωπάσουμε και να ξεκινήσουμε δουλειά»

Αρκετά απογοητευμένος από την εικόνα της ίδιας της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

«Το πρώτο μέρος ήταν θλιβερό. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες, αντίθετα ο αντίπαλος το έκανε. Τώρα πρέπει να σωπάσουμε και από αύριο να ξεκινήσουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά στη βαθμολογική διαφορά με τον Παναθηναϊκό και το επερχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι, πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο αυτό το ματς. Θα πρέπει να έχουμε αντίστοιχη απόδοση με αυτό του Βόλου. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την ΑΕΚ που είδε στο πρώτο μέρος που δεν θύμιζε τίποτα από την ΑΕΚ των προηγούμενων ματς. Όπως έχω πει και στην οικογένειά μου, έχετε μας εμπιστοσύνη, θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα κερδίσουμε. Αλλά θα πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά».

Τέλος, για τη σημασία των νικών σε αγώνες που δεν θεωρούνται ντέρμπι, επεσήμανε: «Σίγουρα αν μπορούσαμε να νικήσουμε, η διαφορά από τον Παναθηναϊκό θα ήταν τέσσερις βαθμοί. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Θα μπορούσαμε να μειώναμε στον ένα βαθμό. Δεν τα καταφέραμε όμως. Τώρα πρέπει να σωπάσουμε, να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί στην ΑΕΚ ποτέ δεν έρχονταν εύκολα τα πράγματα όταν διεκδικούσε κάτι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο