fbpx

ΕΠΟ, όταν ο Μπαλτάκος έχει… φαγούρα

ΕΠΟ, όταν ο Μπαλτάκος έχει… φαγούρα

Στην ΕΠΟ είναι μία ωραία ατμόσφαιρα και όλα τα λεφτά είναι η αντιπαράθεση του προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση. 

Ο CEO όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει ότι «με αποκαλούν υπάλληλο. Δεν είμαι υπάλληλος, είμαι στέλεχος, είμαι όργανο όπως η Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρος…». Αυτά είπε και στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στην ουσία απαντούσε στον πρόεδρο της λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πάντως δεν παρέστη στην ΕΕ. Του απάντησε όμως ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης  Γκαγκάτσης λέγοντας ότι «κι εγώ είμαι διευθύνων σύμβουλος, αλλά υπάλληλος στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ντροπή να είσαι υπάλληλος, αφού πληρώνεσαι».

Ο Φιλιππούσης δεν έδωσε συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο είπε άλλα πιο ουσιώδη για τον ρόλο του στην Ομοσπονδία, τονίζοντας πως είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και ότι δεν κάνει τίποτα έξω απ’ αυτά που αναφέρονται στο καταστατικό της ΕΠΟ. Είπε, είπε και τι δεν είπε ο Φιλιππούσης για τη νομιμότητα και κάποια στιγμή τον διέκοψε ο Μπαλτάκος, για να προχωρήσει η συνεδρίαση της ΕΕ, και του είπε: «Με βάση αυτά που λες τόση ώρα μπορώ να καταλαβαίνω γιατί έχω φαγούρα…». Οι σύμβουλοι έβαλαν τα γέλια και από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε ένα ψίθυρος: «Τελικά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα».

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο