fbpx

League Cup: Ήττα σοκ για Μάντσεστερ Σίτι

League Cup: Ήττα σοκ για Μάντσεστερ Σίτι

Σαουθάμπτον- Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι από τη Σαουθάμπτον κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του League Cup Αγγλίας. Οι «Άγιοι» συνεχίζουν στα ημιτελικά.

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές για το παιχνίδι κυπέλλου, ωστόσο, η δυναμική των δυο ομάδων είναι δεδομένη, καθώς η Σαουθάμπτον είναι τελευταία στη βαθμολογία της Premier League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Μαρά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τζενεπό έκανε το 2-0. Στο ημίχρονο ο Γκουαρδιόλα έβαλε ως αλλαγή τον Χάαλαντ, ωστόσο, ούτε εκείνος κατάφερε να σκοράρει. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι, οι «Άγιοι» πήραν την πρόκριση για τους «4» του League Cup, αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο Σίτι.

Νότιγχαμ Φόρεστ- Γουλβς 4-3 (στα πέναλτι) (1-1)

Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Νότιγχαμ για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, καθώς στην κανονική διάρκεια, ο αγώνας με τη Γουλβς ήρθε ισόπαλος 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το 18’ με σουτ του Μπολί, ενώ τους «Λύκους» ισοφάρισε ο Χιμένεθ στο 64’. Αφού το 90λεπτο δεν ανέδειξε νικητή, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τη Φόρεστ να είναι αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια με 4-3 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «4».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών του αγγλικού League Cup:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσάρλτον 3-0

Νιούκαστλ-Λέστερ 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς 4-3 πεν. (κ.αγ. 1-1)

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο