fbpx

Νίκη για την Νάπολι και 50 βαθμοί – Βαθμολογική ανάσα για την Βερόνα: Τα αποτελέσματα

Νίκη για την Νάπολι και 50 βαθμοί – Βαθμολογική ανάσα για την Βερόνα: Τα αποτελέσματα

Έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο ολοκλήρωσε η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία πέρασε με 0-2 από την Σαλερνιτάνα και έχει 50 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές. Από την άλλη Βερόνα κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην Έλτσε και να ανασανει βαθμολογικά.

Σαλερνιτάνα-Νάπολι 0-2

Η Νάπολι, μπήκε στο ματς δυναμικά, αναζητώντας μόνο την νίκη και  είχε δύο καλές στιγμές με τον Οσιμέν, ο οποίος στο 12’ και το 20’ δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά, όμως το γκολ ήρθε από έναν αμυντικό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ανγκισά μέσα από την περιοχή γύρισε από αριστερά και ο δεξιός μπακ, Ντι Λορέντζο, με υπέροχο τελείωμα έκανε το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για την Νάπολι, αφού στο 48’ ο Ελμάς έκανε ενα τεχνικό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, με τον Οσιμέν να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δυτικά για το 0-2.

Η Σαλερνιτάνα πάλεψε να βγάλει αντίδραση, αλλά είχε μόνο δοκάρι στο 83’ με τον Κρίστοφ Πιόντεκ, και δεν πήρε τίποτα περισσότερο κόντρα στην Νάπολι μέχρι το φινάλε.

Βερόνα – Λέτσε 2-0

Στο άλλο ματς της ημέρας η Βερόνα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Λέτσε και κατόρθωσε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση, φτάνοντας τους 12 πόντους.

Στο πρώτο μέρος η Βερόνα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεζε για να πετύχει στο γκολ, χωρίς ωστόσο στα πρώτα λεπτά να κάνει κάποια αξιόλογη φάση. Στο 40ο λεπτό όμως , ο Ντεπάολι έκανε το 1-0 και κατάφερε να στείλει την ομάδα του με άλλη ψυχολογία στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο , οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα από το γκολ, βρήκαν τις λύσεις και τους χώρους και στο 54′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Λάζοβιτς.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο την κατοχή χωρίς να μπορέσουν να πετύχουν κάτι και το ματς έληξε υπέρ της Βερόνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο