fbpx

Πιθανόν να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996 ο Ασένσιο

Πιθανόν να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996 ο Ασένσιο

Οι φήμες που θέλουν τον ατζέντη του Μάρκο Ασένσιο, Ζόρζε Μέντες να συζητάει το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ισπανού από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι, πληθαίνουν. Το συμβόλαιο του Ασένσιο με τους Μαδριλένους εκπνέει και η πρόταση που του έγιναν δεν τον ικανοποιεί οικονομικά.

Όταν ένας παίκτης ακολουθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχει και μια ιστορία που γράφεται. Η μεταγραφή του Φίγκο το 2000 από την Βαρκελώνη στην Μαδρίτη συζητιέται μέχρι και σήμερα. Πότε, όμως, ήταν η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα έχει πάρει παίκτη από την Ρεάλ;

Ο τελευταίος παίκτης που έκανε αυτό το δρομολόγιο ήταν το 1996 και τ’ όνομά έχει συνδεθεί με επιτυχίες των Μπλαουγκράνα τόσο όταν ήταν ποδοσφαιριστής όσο και όταν έγινε προπονητής.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον τον Λουίς Ενρίκε. Ο πρώην τεχνικός της Ισπανίας ήταν πέντε χρόνια παίκτης της Ρεάλ και από το ’96 έως το 2004 έπαιξε για την αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο