fbpx

Σούπερ Λίγκα 1: Προπονητές ούτε μίας… χρήσης

Σούπερ Λίγκα 1: Προπονητές ούτε μίας… χρήσης

Στο κόσμο της Σούπερ Λίγκας 1 οι προπονητές είναι κυριολεκτικά μίας χρήσης. Είναι συνηθισμένο το (αγωνιστικό) πλάνο των ομάδων να γίνεται… αεροπλάνο με ευθύνη των προέδρων τους και οι πρώτοι που πληρώνουν τη νύφη είναι οι προπονητές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι μέσα σε 22 αγωνιστικές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας έχουν γίνει 11 αλλαγές προπονητών! Τελευταίο θύμα ο Γ. Βέλιτς που απολύθηκε από τον Λεβαδειακό…

Ο Αρης ξεκίνησε με τον Μπούργος, στην συνέχεια την ομάδα ανέλαβε ο Πάρντιου με βαριά… ένσημα στη Πρέμιερ Λιγκ και πλέον τα κλειδιά έχουν δοθεί στον Απόστολο Τερζή.

Από τον ΟΦΗ έφυγε ο Νιόπλιας και ήρθε ο Νταμπράουσκας και στον Αστέρα Τρίπολης ο Μεταξάς παρέδωσε την σκυτάλη στον Μάντζιο. Στον Βόλο ο Τανσό απολύθηκε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και την ομάδα οδηγεί ο Μπράτσος.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Κορμπεράν, ο οποίος δεν άντεξε στον ηλεκτρικό πάγκο και οι ερυθρόλευκοι πορεύονται με τον Μίτσελ.

Η Λαμία ξεκίνησε με τον Φέστα, πήγε στον Παντελίδη και συνεχίζει με τον Βόκολο. Ο Λεβαδειακός μπήκε στο πρωτάθλημα με τον Ταουσιάνη, συνέχισε με τον Βέλιτς και αντικαταστάτης του θα είναι ο Γ. Πετράκης.

Στον Ιωνικό δεν άντεξε ο Σπανός και στο πάγκο του κάθεται πλέον ο Γρηγορίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο