fbpx

Νίκος Αυλωνίτης: «Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι και τις δυνάμεις μου, ώστε να γίνουν βήματα προς τα μπρος»

Νίκος Αυλωνίτης: «Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι και τις δυνάμεις μου, ώστε να γίνουν βήματα προς τα μπρος»

Μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ΠΕΠΣΣ για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, ο Νίκος Αυλωνίτης θέλησε μέσω του επίσημου site της Ένωσης να ευχαριστήσει τα σωματεία και τόνισε πως δεν θα τα απογοητεύσει.

«Μετά τις εκλογές της 6ης Μαρτίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στη διαδικασία και έδειξαν την στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Θέλω να πω σε όλους πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και τις δυνάμεις μου, ώστε να γίνουν βήματα προς τα μπρος. Δεν θα σας απογοητεύσουμε και δεν θα κλονίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Θέλω να συγχαρώ και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην διαδικασία. Να πω καλή θητεία και στα μέλη της εξελεγκτικής και πειθαρχικής επιτροπής. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε το ποδόσφαιρο σάλας σε μονοπάτια επιτυχίας. Αυτός είναι ο σκοπός μας, γι’ αυτό παλέψαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και τώρα.

Σηκώνουμε τα μανίκια, δουλεύουμε μεθοδικά και με πνεύμα συνεργασίας και όραμά μας είναι να μεγαλώσουμε το αγαπημένο μας άθλημα. Γίνονται σταθερά βήματα προόδου εν μέσω προκλήσεων και δυσκολιών και αυτό θα συνεχίσουμε. Έχουμε όρεξη και μεράκι. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Εγώ προσωπικά και τα μέλη του συμβουλίου θα χτίσουμε πάνω στα θεμέλια που έχουμε βάλει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο