fbpx

ΑΣ Αθήνα 90′-Σαλαμίνα ΓΣ 3-1: Βήμα πρόκρισης από το “καλτσέτο”

ΑΣ Αθήνα 90′-Σαλαμίνα ΓΣ 3-1: Βήμα πρόκρισης από το “καλτσέτο”

Την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε η ΑΣ Αθήνα 90′ επί της Σαλαμίνας ΓΣ με σκορ 3-1, στο κλειστό της Πολιτείας, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των play off της Stoiximan Futsal Super League, και έτσι έκανε το 2-1 στις νίκες στη σειρά.

Το “καλτσέτο” ήταν ελαφρώς ανώτερο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, έχασε δεκάμετρο στα μισά του δρόμου για το ημίχρονο, και προηγήθηκε με τον Παναγόπουλο 6 λεπτά πριν τη λήξη του, επιβεβαιώνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στη σάλα.

Ο Τάνκα ισοφάρισε για τους νησιώτες δευτερόλεπτα πριν την κόρνα της ανάπαυλας, για να επαναφέρει τις απόλυτες ισορροπίες, τόσο στο ματς, όσο και στο tie.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ίδια πίεση, όπως και στο πρώτο μέρος, προς τα αντίπαλα καρέ, και δικαιώθηκαν, αφού βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα της Σαλαμίνας, με τους Παούρη και Παναγόπουλο (ξανά), ώστε να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα (3-1).

Η σειρά “ταξιδεύει” τώρα στο «Νίκος Γραμματικός» στη Σαλαμίνα, με την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλο να θέλει επειγόντως τη νίκη, ώστε να παιχτεί και 5ο παιχνίδι για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο