fbpx

Γιάννης Ζιάβας: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Γιάννης Ζιάβας: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Πρεμιέρα στο Main Round του Futsal Euro U-19 για την Εθνική Σάλας Nέων, η οποία αύριο στις 21:00 αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του τουρνουά Βοσνία – Ερζεγοβίνη στο Sports Hall Pecara για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο προπονητής της Εθνικής μίλησε για την πρεμιέρα της γαλανόλευκης στην διοργάνωση καθώς και για τη συμμετοχή της στο Main Round. Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζιάβα:

«Πηγαίνουμε στην διοργάνωση του Main Round με μια νέα φουρνιά παικτών οι οποίοι διαθέτουν αρκετό ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών στις προπονήσεις. Θα πάρουμε μέρος για 3η φορά στο Main Round. Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ο όμιλος δεν έχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί.

Σαφώς η Γαλλία είναι μια εξαιρετική ομάδα, όμως και η Βοσνία η οποία διοργανώνει το τουρνουά μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Εμείς θα προσπαθήσουμε με μια πλήρη αποστολή και με παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται ήδη στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με τις ομάδες τους, να παλέψουμε σε όλες τις αναμετρήσεις για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε.

Η πρώτη αναμέτρηση με την γηπεδούχο ομάδα της Βοσνίας αποτελεί κλειδί για να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης. Χρειαζόμαστε μια μικρή υπέρβαση ώστε να πάρουμε τη νίκη και να πάμε σε έναν αγώνα τελικό με την Γαλλία την δεύτερη αγωνιστική. Το σίγουρο είναι ότι σε όλες τις αναμετρήσεις θα καταθέσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο».

Το πρόγραμμα της Εθνικής Σάλας U19 στο Main Round:

22/03/2023, 21:00: Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη Sports Hall Pecara – Siroki Brijeg

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο