fbpx

ΑΣΕ Δούκας-Σαλαμίνα ΓΣ 10-3: Εμφατικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι «μπλε»

ΑΣΕ Δούκας-Σαλαμίνα ΓΣ 10-3: Εμφατικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι «μπλε»

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal πήρε με εμφατικό τρόπο ο ΑΣΕ Δούκας, επικρατώντας της Σαλαμίνας ΓΣ με 10-3 στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το βράδυ της Παρασκευής 24/3.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι περσινοί νταμπλούχοι είχαν μπει στη σάλα με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς μέσα στα πρώτα 6 λεπτά είχαν ήδη σκοράρει 5(!) φορές, με τους Κοντογεώργη, Τσίνα και Κονδυλάτο (5-0).

Από εκείνο το σημείο και μέχρι την ανάπαυλα του αγώνα οι ισορροπίες επανήλθαν κάπως, καθώς οι νησιώτες μείωσαν αρχικά σε 5-1 με τον Φιλίππου, ο Σίλβα Σάντος επανάφερε τη διαφορά των 5 τερμάτων (6-1), ενώ το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσαν οι Πασσαλής και Τσικλιλαρος (6-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν έριξαν την ένταση του παιχνιδιού τους, και βρήκαν άλλα 4 τέρματα με τους Σίλβα Σάντος, Περέιρα και Μαρίνιο, για να κλειδώσουν την πρόκριση στην τελική 4αδα του Κυπέλλου με το ευρύ αυτό σκορ (10-3).

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι παίκτες του Γιάννη Μόστριου θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Ερμής Ζωγράφου-Παναθηναϊκός (05/04), ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής περιμένει τον νικητή του αγώνα Αθήνα ’90-ΑΕΚ (29/03).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο