fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου, έμπλεξε ο ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1: Νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου, έμπλεξε ο ΠΑΣ

Ο ΟΦΗ «εκτέλεσε» τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» (0-1) και τον έμπλεξε σε μεγάλες βαθμολογικές περιπέτειες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων «κόλλησε» στους 23 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Λαμία, μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού. Λιγότερους πόντους έχει μόνο ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έκλεισαν τον αντίπαλο τους στην εστία του, χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση.

Στο 2’ ο Εραμούσπε αστόχησε με κεφαλιά, στο 8’ μακρινό σουτ του Σόρια δεν βρήκε στόχο και στο 11’ ο Μανδάς απέκρουσε την κεφαλιά του Ριένστρα.

Μετά το πρώτο 15λεπτο λύθηκε η πολιορικία, ο ΟΦΗ βγήκε από το καβούκι του και άρχισε να απειλεί. Στο 18’ ο Νέιρα ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σέντραρε από δεξιά με τον Ντίκο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά από κοντά.

Το σκορ άνοιξε στο 20’. Ο Ντίκο πήρε την μπάλα πλάγια, γύρισε στον Τσιλιανίδη, ο οποίος με τη σειρά του την έστρωσε στον Λάρσον, ο Σουηδός μπακ «ελευθερώθηκε» και με το αριστερό νίκησε τον Τσιντώντα για το 1-0.

Στο 27′ ο Μπάκιτς σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΣ.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Πήλιος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως το δυνατό σουτ που έπιασε ήταν άστοχο.

Στο 37΄ο Παμλίδης δοκίμασε το πόδι του, αλλά κι αυτός δεν βρήκε στόχο.

Ο Ελληνας επιθετικός απείλησε και στο 51’. Ο Νίνης σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, χωρίς να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση στο παιχνίδι και στο 66’ ο Ντίκο έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε σε κόρνερ.

Δοκάρι

Στο 68’ ο Εραμούσπε νίκησε τον Διαμαντή στον αέρα, κέρδισε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μανδά! Στη εξέλιξη της φάσης, το δυνατό σουτ του Σόρια έφυγε άουτ.

Στο 72’ ο Βούρος έκλεψε την μπάλα πριν ο Μορέιρα εκτελέσει τον Μανδά.

Στο 76’ ο Νίνης σέντραρε, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά, όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 82’ ο Μανδάς με εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση, μετά από κεφαλιά του Εραμούσπε, κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Γκολ: / 20’ Λάρσον
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
Κίτρινες: Ρίενστρα, Μορέιρα / Λάρσον Τοράρινσον.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46’ Νίνης), Γκίνο (91’ Τζίμας), Μπιλμπάο (81’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57’ Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68’ Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46’ Ντιουσέ), Ντίκο (68’ Φελίπε).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο