fbpx

Ντε Λαουρέντις: «Μη μου σπάτε τα αρ@@ με τον Κβαρατσχέλια»

Νάπολι

Άκρως εκνευρισμένος ήταν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ενδεχόμενη ανανέωση του Κβαρατσχέλια στη Νάπολι, κάνοντας κάτι παραπάνω από σαφή την ενόχλησή του για τη συνεχή κουβέντα γύρω από αυτό το ζήτημα.

Όσο η Νάπολι δείχνει να οδεύει προς την αναπόφευκτη κατάκτηση του Scudetto για πρώτη φορά μετά το 1990, η διοίκησή της προσπαθεί να κάνει ακόμα πιο γερά τα θεμέλια του μέλλοντός της.

Ήδη το όνομα της φετινής της αποκάλυψης, ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, έχει αρχίσει να… γκελάρει και να εμφανίζεται στις λίστες των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης, ακόμα κι αν δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωσή του με τους Παρτενοπέι.

Όπως φαίνεται όμως, η όλη συζήτηση γύρω από το μέλλον του Γεωργιανού σταρ έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος σε, χαρακτηριστικές του εκρηκτικού του ταπεραμέντου, δηλώσεις του θέλησε να καταστήσει σαφές πως ο 22χρονος έχει ακόμα τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά:

«Ρωτάτε αν θα ανανεώσω τον Κβαρατσχέλια; Σταματήστε να μου σπάτε τα αρ@@. Τα συμβόλαια συνάπτονται ανάμεσα σε δύο πλευρές. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποια συμφωνία και στη συνέχεια το συμβόλαιο ισχύει για πέντα χρόνια, όχι για ένα. Δεν υπάρχει θέμα»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο