fbpx

Futsal Super League: Το Σαββατοκύριακο (8-9/4) ξεκινούν οι ημιτελικοί σε Κορυδαλλό και Καματερό

Futsal Super League: Το Σαββατοκύριακο (8-9/4) ξεκινούν οι ημιτελικοί σε Κορυδαλλό και Καματερό

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης των ημιτελικών της Stoiximan Futsal Super League βρισκόμαστε, η οποία περιλαμβάνει δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις σε Κορυδαλλό και Καματερό, ανάμεσα στους 4 πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (8/4) ξεκινά την αγωνιστική δράση η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Ερμή Ζωγράφου, στο κλειστό του Κορυδαλλού, με ώρα έναρξης στις 22:30 το βράδυ.

Οι περσινοί νταμπλούχοι προέρχονται από την άνετη εντός έδρας νίκη-πρόκριση επί του Νέου Ικόνιου με σκορ 14-0(!), στο πλαίσιο των προημιτελικών, ενώ εύκολα πέρασαν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal, νικώντας τη Σαλαμίνα ΓΣ με σκορ 10-3.

Οι Ιλισιώτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κόμπρας ΑΠΣ φτάνοντας πρώτοι στις τρεις νίκες, ενώ και στο Κύπελλο θα συναντήσουν τους “μπλε”, και πάλι για την ημιτελική φάση, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν του Παναθηναϊκού με 2-0.

Την Κυριακή (9/4), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΑΣ Αθήνα 90′ στο κλειστό του Καματερού, με ώρα έναρξης στις 16:00 μετά το μεσημέρι. Η «Ένωση» δε συνάντησε πρόβλημα στα προημιτελικά κόντρα στη Λάρισα Futsal, την οποία και κέρδισε με σκορ 10-2, ενώ στο Κύπελλο πέρασε στους “4” μετά τη νίκη της κόντρα στο «καλτσέτο» με 0-2.

Από την άλλη, η ΑΣ Αθήνα 90′, που τερμάτισε στην 3η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια, κατάφερε να φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες στη σειρά με τη Σαλαμίνα ΓΣ, και επιδιώκει να βάλει δύσκολα στους “κιτρινόμαυρους”.

Το πανόραμα των ημιτελικών της Stoiximan Futsal Super League:

Σάββατο 8 Απριλίου:
22:30 | ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου (Κλειστό Κορυδαλλού)

Κυριακή 9 Απριλίου:
16:00 | ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90′ (Κλειστό Καματερού)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο