fbpx

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90′ 5-3: Πήρε το ντέρμπι η «Ένωση» και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90′ 5-3: Πήρε το ντέρμπι η «Ένωση» και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης

Με δυσκολία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ΑΣ Αθήνα 90′ η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 5-3 στο κλειστό του Καματερού, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Futsal Super League.

Η «Ένωση» δεν είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στο “καλτσέτο”, το οποίο είχε συναντήσει και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal, μιας και βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή, και εν τέλει για την πρώτη πολύτιμη νίκη στη σειρά του ημιτελικού.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σε δύο περιπτώσεις, όμως οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα (2-2). Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στα καρέ της ΑΣ Αθήνα 90′ και δίκαια βρήκαν τρία ακόμα τέρματα, κλειδώνοντας επί της ουσίας τη νίκη. Στο φινάλε μείωσε το “καλτσέτο” για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα (5-3).

Η σειρά μεταξύ των δύο ομάδων είναι πλέον στο 1-0 και μεταφέρεται στο κλειστό της Πολιτείας για τη 2η αγωνιστική των ημιτελικών. Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Βιτίνιο (2), Παπακώστας, Ουέσλει, Γούσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο