fbpx

Χωρίς Χάμες ο Ολυμπιακός

Χωρίς Χάμες ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής άφησε ο Ζοσέ Ανιγκό τον Χάμες Ροντρίγκες ενόψει της αυριανής (12/4, 19:30) ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί με 3-0 στον πρώτο αγώνα και θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Ανιγκό δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χάμες Ροντρίγκες, παρόλο που ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακοπούλου στον SportFm, ο Κολομβιανός το τελευταίο διάστημα παραπονιέται συνέχεια για ενοχλήσεις και σπάνια παίζει και σε συνδυασμό με την κακή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε ως αποτέλεσμα να είναι εκτός πλάνων του Ανιγκό για το αυριανό παιχνίδι. Αντίθετα, στις επιλογές του είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο